• Alpaca wandeling

 

Na een korte uitleg over de Alpaca’s, vertrekken we van de Alpaca Farm voor een mooie wandeling, door het bos, in de duinen,  op het tempo van de Alpaca's. De wandeling duurt ongeveer 60 à 90 minuten. Er gaat 1 Alpaca mee per twee à drie personen, en soms meer.

De alpaca's eten, springen, rollen zich in struiken, zand. Een wellness voor Alpaca en mens.

Onderweg is er tijd om mooie foto's en grappige selfies te nemen van jou en de Alpaca’s

De Alpaca's wandelen in de regen, u toch ook?

Deze wandeling is toegankelijk voor kinderwagens of buggy's, de diertjes en ik passen ons aan, aan de personen die mee zijn.

Honden kunnen jammer genoeg niet mee op de wandeling.

Na de wandeling kan je genieten van een drankje op ons Alpaca Terras.

Kinderen onder de 14 jaar onder begeleiding van 1 volwassen persoon.

Minimum 2 personen maximum 16 personen. 

15 € per persoon.

Gelieve te reserveren.

 

 • Boerderijbezoek 

 

Wens je de dieren te ontmoeten en te voederen, met educatieve/interactieve begeleiding erbij!!

 • Alpaca's
 • Ezels: Ior & Janne
 • Kippen
 • Konijntjes knuffelen
 • Duiven: postduiven, monnik duiven
 • De hond: Zouka

Dit is een leuke en leerzame ervaring voor gezinnen en iedereen die geïnteresseerd is in het ontmoeten van boerderijdieren.                   

De educatieve begeleiding zal helpen bij het begrijpen van de verschillende dieren en hun gedrag, en het drankje op het Alpaca Terras biedt een ontspannen afsluiting van het bezoek.

Kinderen onder 14j onder begeleiding van een volwassen persoon.

5 € per persoon.

Aanmelden aan de bar, reservatie niet nodig

 

 • Meet & Feed met de Alpaca's

 

De Alpaca's voederen in de weide.

 • Een privé momentje samen met de Alpaca's in de weide
 • Mooie foto's en grappige selfies nemen van jou en de Alpaca’s
 • De Alpaca's eten uit de hand 

Het drankje op het Alpaca Terras maakt de ervaring compleet.

Kinderen onder de 14 jaar onder begeleiding van een volwassen persoon.

6 € per persoon. 

 

 • Alpaca Strandwandeling

 

Een Alpaca Strandwandeling is een unieke ervaring waarbij je kunt genieten van de schoonheid van het strand in het gezelschap van deze fascinerende dieren.

De wandeling duurt ongeveer 2 uur, dus zorg ervoor dat je comfortabele schoenen draagt en bent voorbereid op een ontspannende maar actieve wandelervaring.

De wandeling is geschikt voor volwassenen en kinderen, maar kinderen onder de 14 jaar moeten worden begeleid door ten minste één volwassen persoon.

Er gaat minstens één alpaca mee per twee personen, en soms kan het zelfs voorkomen dat er meer alpaca's aanwezig zijn, afhankelijk van de groepsgrootte.

Helaas kunnen honden niet deelnemen aan de wandeling.

Tijdens de wandeling hebben de alpaca's de kans zich in het zand te rollen, wat voor hen een leuke en ontspannende ervaring is. Dit biedt ook gelegenheid voor prachtige foto's en leuke selfies met de alpaca's.

De wandeling gaat door, zelfs als het regent. Dus zorg ervoor dat je geschikte kleding draagt voor alle weersomstandigheden.

Kortom, deze Alpaca Strandwandeling belooft een unieke ervaring te zijn waarbij je niet alleen van de prachtige omgeving kunt genieten, maar ook een speciale band kunt opbouwen met deze vriendelijke en schattige alpaca's. Vergeet je camera niet om al die mooie momenten vast te leggen.

Minimum 4 personen maximum 16 personen. 

30 € per persoon.

Gelieve te reserveren.

 

 • Picknicken tussen de Alpaca's

Je kunt bij ons gezellig in de weide komen picknicken met alpaca’s. Je brengt je eigen picknick mee en eventueel een plaid om op te zitten. Drank hoef je niet mee te brengen je krijgt gratis een frisdrank. Warme of  sterke drankjes zijn verkrijgbaar in de bar.

Uiteraard worden de alpaca’s niet vergeten. Je krijgt een bekertje alpaca korrels, zodat ze kunnen smullen. Hoewel alpaca's geen knuffeldieren zijn, kun je ze tijdens het voeren wel proberen te aaien.

Alle alpaca’s in de weide hebben hun eigen karakter. Sommigen observeren op afstand terwijl anderen nieuwsgierig een kijkje komen nemen.

Er is geen leeftijdsgrens voor de picknick, maar kinderen tot 14 jaar moeten altijd worden begeleid door een betalende volwassene.

10€ per persoon + gratis drankje.

Gelieve te reserveren.

 • Boerderijklassen

 

Een bezoek aan de boerderij  met de klas is een educatieve, leuke, ontspannende activiteit en dit in een mooie groene omgeving op 1,2 km van onze prachtige Noordzee

Het is niet alleen een unieke belevenis, maar de kinderen gaan ook naar huis met veel info over de dieren.

Het boerderijbezoek kan zowel voor peuters, kleuters alsook voor kinderen uit het lager onderwijs en de eerste jaren van het middelbaar onderwijs
De info wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen en/of jongeren.

We hebben op de boerderij verschillende dieren rondlopen: schapen, kippen, konijnen knuffelen, verschillende soorten duiven en natuurlijk onze kudde Alpaca’s.

Vanaf 25 personen 2,5 € per kind. Begeleiders gratis.

Gelieve te reserveren.